مقالات

چای به لیمو

چای به لیمو
چای به لیمو
5 (100%) 2 votes

چای به لیمو : به لیمو یا “Lemon Beebrush” ، نام درخچه ای با محصولات دارویی و خوش عطر و طعم می باشد که برای اولین بار در آمریکای جنوبی یافت شد . این درختچه که پس از ورود به ایران در استان های شمالی کشور کاشته شده و بار داد ، در اواخر تابستان هر سال با برداشت برگ های آن سبک شده و به خواب زمستانی خود می رود .

برگ های معطر گیاه به لیمو که بویی شبیه لیمو از خود ساطع می کنند ، پس از خشک شدن به صورت چای به لیمو و دمنوش های پر طرفدار یا ادویه هایی خوش طعم  مورد استفاده قرار می گیرند . از مهمترین فواید این نوشیدنی خوش تلخ مزه اما مطبوع می توان به قابلیت بهبود عملکرد مفاصل ، ماهیچه ها و تسکین درد آن ها ، کاهش تپش قلب ، جذب رادیکال های آزاد بواسطه آنتی باکتریال های خود ، خلط آوری ، کمک به هضم غذت ، افزایش سطح ایمنی بدن ، کاهش تب ، مداوای سوء هاضمه ، سردردهای مزمن ، سرگیجه و سرماخوردگی در مراحل اولیه خود اشاره کرد .

دمنوش لاغری شکم و پهلو

این ماده همچنین علاوه بر تسکین دردهای موضعی  ، با تاثیر گذاری در روند سیستم عصبی ، به ایجاد آرامش و بهبود کیفیت خواب نیز کمک می کند . شاید این نکته از نظر برخی کاملاً بدیهی و معلوم باشد ، اما لازم به ذکر است که چای به لیمو هیچ ارتباطی با شربتی به همین نام نداشته و این دو نوشیدنی با توجه به مواد اولیه متفاوت ، اثرات گوناگونی هم از خود بجای می گذارند . این محصول که توسط مجموعه “مستر نیوشا” در قالب دمنوش نیوشا پرطرفداری به دست مصرف کنندگان می رسد ، علاوه بر مزایای فراوان درمانی ، به عنوان یک نوشیدنی مطبوع و دوست داشتنی در محافل و مجالس گوناگون نیز مورد استفاده قرار می گیرد . اگرچه در هنگام خرید دمنوش نیوشا  نحوه مصرف و دفعات آن برای مصرف کنندگان تشریح می شود ، اما لازم به یادآوریست که با توجه به طبع و سلیقه شما در رنگ نوشیدنی ها ، قرار گیری یک یا دو تی-بگ برای یک قوری استاندارد کفایت می کند.  دم نوش نیوشا کیسه ای پس از قرارگیری در آب جوش به مدت 8 الی 12 دقیقه به حداکثر رنگ دهی خود رسیده و آماده مصرف می شوند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *